Welkom

Assortiment

Projecten

Over Beemer Glas

Links

Contact

                     

Isolatieglas

AGC Thermobel
Dit isolerend dubbelglas wordt toegepast in alle gevallen waar warmte-isolatie noodzakelijk is. De lucht in de spouw tussen de ruiten zorgt voor de isolatie en beperkt warmteverliezen en bespaart dus energiekosten. Thermobel isoleert tot twee maal beter dan een enkele beglazing.


AGC Thermobel Top N+
Extra warmte isolatie kan worden bereikt door één van de ruiten van een speciale dunne transparante metaalcoating te voorzien en de spouw met een speciaal isolerend gas te vullen. De superisolerende Thermobel TopN+ isoleert tot vijf maal beter dan een enkele beglazing.


AGC Thermobel Energy N
Een isolerende beglazing voor alle seizoenen. Thermobel Energy heeft als bijzondere eigenschap dat zij de voordelen van een thermisch isolerende beglazing combineert met zonwering, en dit de hele zomer lang. Koeler in de zomer, warmer in de winter.


AGC Thermobel Stopray
Zonwerende beglazingen met enerzijds een hoge lichtdoorlaat en anderzijds een lage zontoetredingsfactor, in combinatie met extra-isolerende eigenschappen. De zonwerende eigenschappen worden verkregen door het aanbrengen van een selectieve metaalcoating. Geschikt voor alle klimaattypen: het glas combineert een zonwerende functie in de zomer met een versterkte isolatiefunctie in de winter. Verschillende kleurstellingen zijn mogelijk, waaronder een bijzonder groot gamma neutrale beglazingen met een geringe lichtreflectie.


AGC Thermobel Stratobel
Bescherming van inboedel en personen tegen vandalisme en inbraak. Glas kan erg gevaarlijk blijken wanneer grote glazen puien of dakbeglazingen breken. Daarom wordt een dubbele gelaagde beglazing gebruikt om verwondingen en vallen te vermijden, maar ook om een efficiente bescherming te bieden tegen vandalisme of inbraak.


AGC Thermobel Phonibel
Geluidsisolerend glas is een beglazing met uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. De beglazing bestaat uit twee ruiten van verschillende dikte en/of samenstelling en eventueel een speciaal geluidswerend gas in de spouw.


AGC Thermobel Luxaclair
Isolatieglas IMG1Isolerend dubbelglas met ingebouwde, verstelbare jaloezieën. Met als doel het beschermen tegen de zon en het vergroten van de privacy.


AGC Thermobel Kruiskozijnen
Isolatieglas IMG2Isolerend dubbelglas met ingebouwde metalen kruisroeden, die in kleur worden gemoffeld.

Beemer Glas B.V.

M.S. van Riemsdijkweg 1
1033RC Amsterdam
Telefoon: 020-6335055
Fax: 020-6316595
info@beemerglas.nl